About-Hero.jpg

Vårt Team

Hvem er våre trenere

Training arbeider tett sammen med en rekke dyktige trenere og foredragsholdere i Norge og internasjonalt. Vi kan derfor tilby kvalifiserte ressurser innenfor mange områder, og holder gjerne treninger på lokalt språk. Hos Training møter du ikke juniorer, men kompetente fagfolk.
Per Stilling

Managing Partner og Head Trainer. 

Han er tidligere verdensmester i debatteknikk, og ble i 2010

Les mer

Per Stilling

Managing Partner og Head Trainer. 

Han er tidligere verdensmester i debatteknikk, og ble i 2010 kåret til «Verdens Beste Trener». Per er motiverende og kunnskapsrik, og hans treninger er kjent for å gi god effekt.

I tillegg til en lang trenerutdannelse med kursdesign, er Per utdannet siviløkonom med en MBA. Han har bygget opp konseptet «Momenttrening» og har siden 2001 trent flere tusen personer i 38 land.

Per Stilling underviser, siden 2012, i retorikk for det medisinske ph.d.-programmet ved Universitet i Oslo og han har like lenge vært tilknyttet Undervisningsutvalget (Master) ved Handelshøyskolen BI.

Spesialitet: Kommunikasjon, atferdsøkonomi, andragogikk salgstrening og ledertrening.

Kort video med Per

CV

Benjamin Martinsen

Trainer og SoMe-Guru 

Benjamin Martinsen er rå på sosiale medier, film som medium og

Les mer

Benjamin Martinsen

Trainer og SoMe-Guru 

Benjamin Martinsen er rå på sosiale medier, film som medium og ehandels-plattformer. Han underviser, viser og jobber hands-on med å øke synlighet og tilgjengelighet.

Før han ble med i Training-familien, tjenestegjorde han som politibetjent og han har gjennom en årrekke utmerket seg som én av verdens beste Pokemon-spillere. Benjamin eier en fanbase Social Media Platform kalt PokemonMentor, som ble anskaffet av Esport teamet LV5. E-sport er sterkt økende.

 

Aja Humm

Training PartnerAja Humm er tilknyttet trener i Training Norge. Aja eier sitt eget selskap, og hun

Les mer

Aja Humm

Training Partner
Aja Humm er tilknyttet trener i Training Norge. Aja eier sitt eget selskap, og hun er Konsulent, Tankevekker og en eksepsjonell Fiolinist.

Aja Humm sin styrke er å se potensialet i hvert individ, bygge en positiv og bærekraftig kultur og åpne opp for nye tanker og muligheter i livet eller karrieren. Hun er selv et eksempel på at "alt er mulig".

Det som skiller måten Aja jobber på fra andre coachingmetoder, er at hennes tilnærming ikke er basert på teknikker du må lære og pugge, men en grunnleggende forståelse av hvordan vi fungerer. Tilnærmingen kan virke veldig enkel og selvfølgelig til å begynne med siden det baserer seg på 3 grunnleggende prinsipper om hvordan alle mennesker fungerer. Det du etterhvert oppdager, er at ved å forstå hvordan vi fungerer mentalt, vil du få hjelp til å mestre deg selv og ditt forhold til andre rundt deg i din daglige drift, samt i urolige og tøffe tider. 

 

Stig-Harald Markovic

Training Partner.

Stig-Harald Markovic er tilknyttet trener i Training Norge, og eier av selskapet

Les mer

Stig-Harald Markovic

Training Partner.

Stig-Harald Markovic er tilknyttet trener i Training Norge, og eier av selskapet «Endring».

Stig-Harald Markovic er utdannet som energimontør, ingeniør og coach, og har erfaring fra salg og ledelse innen ulike bransjer (energi, elektronikkdistribusjon, kabelproduksjon og sikkerhet). Han har hands-on arbeidserfaring fra hele verdikjeden (montør, teknisk saksbehandler, avdelingsleder, salgssjef, salgsdirektør og daglig leder). Han har tidligere erfaring fra selskaper som Hafslund, Infratek, EC Partner, Draka Norsk kabel, Fokus Sikkerhet og Jacobsen Elektro.

Stig-Harald Markovic er en svært dyktig trener og kursinstruktør, som virkelig evner å skape endring og samhandling. Vi er stolte over at Stig-Harald er med på Training-teamet.

Spesialitet: Endring av individer, avdelinger og for bedre resultater. Ledelse, effektivitet, motivasjon og salg.


CV

Vibeke Holtskog

Training Partner. Vibeke Holtskog er tilknyttet trener i Training Norge og daglig leder i Holtskog.

Les mer

Vibeke Holtskog

Training Partner. Vibeke Holtskog er tilknyttet trener i Training Norge og daglig leder i Holtskog.

Spesialitet: Kommunikasjon, Teamutvikling og Ledercoaching.

 

CV

Dagfinn Bang-Johansen

Training Partner. Dagfinn Bang-Johansen er tilknyttet trener i Training Norge. Harmonikasjon er

Les mer

Dagfinn Bang-Johansen

Training Partner. 

Dagfinn Bang-Johansen er tilknyttet trener i Training Norge. Harmonikasjon er Dagfinns eget selskap og han er Senior Field Sales Manager i Consignor.

Dagfinn er utdannet innen Kommunikasjon og Informasjon, og har mange års erfaring fra salg innen logistikk og IT. Han har erfaring fra salg av komplekse tjenesteløsninger som direkte påvirker kundenes verdikjeder. Han har tidligere erfaring fra selskaper som Posten, TNT, Schenker-Linjegods og er nå ansvarlig for salget av dokumenthåndteringssystemer for Canon Norge.

Dagfinn Bang-Johansen er en svært dyktig trener og kursinstruktør, som blant annet har fokusert på forhandlingsteknikk, logistikk og nyttig bruk av e-post i salgsprosessen.

Spesialitet: Løsningssalg, Forhandlingsteknikk, Logistikk og Kommunikasjon

CV

Bård Brænde

Training Partener. Bård Brænde er tilknyttet trener i Training Norge og eier av Curious.

Bård er

Les mer

Bård Brænde

Training Partener. Bård Brænde er tilknyttet trener i Training Norge og eier av Curious.

Bård er siviløkonom fra NHH, og har i tillegg til det mange andre fag med seg i kofferten. Takket være solid teoretisk bakgrunn og bred arbeidserfaring fra blant annet Radio 1, Hjemmenett, UPC og Halogen, har han hatt stor suksess med sitt eget selskap, Curious. Curious ble etablert i 2005, og Bård har siden hjulpet "utallige" kjente virksomheter til å hente ut mer av potensialet.

Bård konkurrerer i improvisasjon og han har siden 2010 vært Momenttrener for treningene «Tja til ja» og «Storytelling», med høy score på evalueringene. Han er kunnskapsrik og herlig forfriskende på scenen. I tråd med filosofien til Training, så holder ikke Bård kurs – han trener deg.

Spesialitet: Konseptutvikling, Prosessledelse, Improvisasjon og Kommunikasjon.

CV

Rune Semundseth

Training Partner.

Rune Semundseth er tilknyttet trener i Training Norge og daglig leder i Business

Les mer

Rune Semundseth

Training Partner.

Rune Semundseth er tilknyttet trener i Training Norge og daglig leder i Business Mastering. 

Rune har skrevet flere bøker, blant annet Medarbeiderkoden og Medarbeidersamtalen 2.0.

Spesialitet: Kommunikasjon, Teamutvikling og Ledercoaching. Eier av konseptet Medarbeiderkoden.

 

CV

Kjetil Orlien

Training Partner.

Kjetil Orlien er eier av Thomas International Norway AS.

Kjetil har over 16 år

Les mer

Kjetil Orlien

Training Partner.

Kjetil Orlien er eier av Thomas International Norway AS.

Kjetil har over 16 år gått veien fra gulvet til administrerende direktør i Norsk Gjenvinning/ Veolia. Han startet i 2001 sitt eget konsulentselskap, Salgsavdelingen.as og er i tillegg nå eier av og administrerende direktør i selskapet Thomas International Norway. Thomas International leverer DISC-baserte personprofilanalyser og en lang rekke verktøy (Assessments). Vi opplever at Kjetil leverer viktige støtte-verktøy for målrettet talentutvikling, salgs- og ledertrening.

Kjetil Orlien har erfaringsbasert kompetanse som han gjerne deler av. Kjetil er en dyktig coach, rådgiver og prosessleder.

Spesialitet: Teamutvikling, Ledercoaching og Salgstrening.

CV

Edgar Valdmanis

Training Partner. Edgar Valdmanis er tilknyttet trener i Training Norge og vår kommunikasjonsguru.

Les mer

Edgar Valdmanis

Training Partner. Edgar Valdmanis er tilknyttet trener i Training Norge og vår kommunikasjonsguru.

Edgar har erfaring fra Reso Hotels, KLM, Europay, ElanIT (nå Manpower Experis) og Dataforeningen. Han har jobbet som rådgiver i mange år og har skrevet flere bøker, som er publisert gjennom Hegnar Media.

I tillegg til at Edgar jevnlig holder kurs og foredrag selv, har han de siste 20 årene arrangert mer enn 1000 seminar og kurs med andre foredragsholdere fra en lang rekke bransjer. Edgar brenner for Nettverksbygging og sier selv spøkefullt: «Jeg vet ikke alltid hva spørsmålet er, men svaret er nettverksbygging».

Spesialitet: Sosiale Medier, Forhandlinger, Nettverksbygging og Relasjonssalg.

CV

Video

Vegar Aase

Training Wizard. Vegar Aase er film- og lydmann for Training Norge og Curious, samt daglig leder i

Les mer

Vegar Aase

Training Wizard. Vegar Aase er film- og lydmann for Training Norge og Curious, samt daglig leder i KickAss Film.

Spesialitet: Storytelling med film som medium, Lyd og Bilde, Reklamefilm, Bedriftskommunikasjon.

CV

Deniz Senelt Kalelioglu

Training Partner. Deniz Senelt Kalelioglu er tilknyttet trener i Training Norge og eier av

Les mer

Deniz Senelt Kalelioglu

Training Partner. Deniz Senelt Kalelioglu er tilknyttet trener i Training Norge og eier av ProAkademi.

Deniz har en imponerende internasjonal trenerkarriere i mer enn 25 land. Hun har høyeste utmerkelse i ToastMasters, Junior Chamber International (JCI) og Association of Talent Development (ATD). Hun fikk utmerkelsen «Most Outstanding Trainer» i 2008, og har vært spesielt invitert til å snakke for American Society of Training & Development (ASTD/ATD) 11 ganger siden 2007. Hun har hjulpet mange organisasjoner til å bli bedre og hun jobber nå aktivt som trener for Samsung. Deniz er sertifisert coach og hun er også sertifisert i mange støtteverktøy, deriblant DISC. Deniz er internasjonalt anerkjent innen målrettet talentutvikling, salgs- og ledertrening.

Deniz er eksepsjonelle ferdigheter innen talentutvikling, coaching, kundeservice og salgsledelse. Hun er en viktig partner i den internasjonale leveranseplattformen til training, og vi er glade for at Deniz er med i training-familien.

Spesialitet: Teamutvikling, Ledercoaching og Salgstrening.

CV

Kristian Wulfsberg Majer

Training Partner. Kristian Wulfsberg Majer er tilknyttet trener i Training Norge, partner i

Les mer

Kristian Wulfsberg Majer

Training Partner. Kristian Wulfsberg Majer er tilknyttet trener i Training Norge, partner i Garrison Group og visiting professor ved Corvinus University.


Spesialitet: Markedsføring, Merkevarebygging, Kommunikasjon.

CV

Aslak Hougen

Training Partner. Aslak Hougen er tilknyttet trener i Training Norge og Vice President Europe for

Les mer

Aslak Hougen

Training Partner. Aslak Hougen er tilknyttet trener i Training Norge og Vice President Europe for Lux International AG.

Med bakgrunn fra Dale Carnegie og en lang salgs- og lederkarriere innen ulike bransjer, så har Aslak svært bred erfaring innen vårt fagområde.

Som trener, trekker Aslak inn mye selvopplevd erfaring fra næringslivet. Han har relevant salgs- og lederkompetanse og har dokumentert meget gode resultater både som selger, leder og som innleid konsulent.

Spesialitet: Teamutvikling, Ledercoaching, Hukommelsesteknikk og Salgstrening.

CV

Øivind Gulbrandsen

Training Partner. Øivind Gulbrandsen er tilknyttet trener i Training Norge og er daglig leder i

Les mer

Øivind Gulbrandsen

Training Partner. Øivind Gulbrandsen er tilknyttet trener i Training Norge og er daglig leder i ProductCare Norway.

Øivind har studert på Norges Markedshøyskole og har mange års salgserfaring fra ulike bransjer, blant annet innen reklame, profilering og kontorartikler. Han har 12 års erfaring som salgsdirektør i Noroffice, før han ble salgs- og markedsdirektør i ABV og Branding Products. Øivind har gjennom flere ti-år bevist at han kan salg.

Som trener er Øivind fokusert, og dyktig til å skape varige salgsresultater. Han har en omfattende liste over teknikker og tiltak, som han har praktisk erfaring med. For deltakerne innebærer det at læringen skjer gjennom eksempler fra virkeligheten, hvor vi sammen finner løsninger til hvordan personer og bedrifter kan utvikles til å skape enda bedre resultater.

Spesialitet: Direkte salg, Kanvas-salg, Hunter-salg, Incentiver og Salgstrening.

CV

Lars Hajslund

Training Partner.

Lars Hajslund er tilknyttet trener i Training Norge og CEO i N:O:W - NotOnlyWhat.

Les mer

Lars Hajslund

Training Partner.

Lars Hajslund er tilknyttet trener i Training Norge og CEO i N:O:W - NotOnlyWhat.

Lars har en lang internasjonal karriere bak seg, med mange ulike lederroller. Han har vært hotelldirektør, administrerende direktør i flere selskaper, president i JCI, masterkey i Keys2Passion, formann i et politisk parti, servicedirektør i MCH, turistdirektør i VisitHerning. Nå jobber Lars over hele verden med konseptet NOW.

Lars har mange års erfaring fra salgs- og ledertrening, i mer enn 100 land, for mange ulike bransjer og for mange tusen deltakere. Han er en internasjonal nettverksbygger, som raskt forstår de utfordringer kundene opplever – både knyttet til kulturforskjeller og til operasjonelle bedriftsrelaterte behov. Lars utstråler masse energi i treningene og deltakere gir alltid topp-score. Lars er ingen kursholder, han er en trener – som skaper endring. Gled deg til å møte Lars.

Spesialitet: Teamutvikling, Motivasjon, Ledercoaching og Salgstrening.

CV

Michael Hove

Training Partner.

Michael Hove er tilknyttet trener i Training Norge og er eier og daglig leder av

Les mer

Michael Hove

Training Partner.

Michael Hove er tilknyttet trener i Training Norge og er eier og daglig leder av SalesPartners i Danmark.

Michael har bakgrunn fra Copenhagen Business School, og startet tidlig sin salgskarriere I ulike organisasjoner. Han har mer enn 20 års erfaring med løsningssalg, og salgstrening på alle nivåer i organisasjoner – fra grunnleggende callcenter-trening til salgsdirektører som ønsker det lille ekstra.

Michael Michael eier SalesPartners, som er totalleverandør av salgstrening i Norden. SalesPartners vant under Michaels ledelse, prisen som årets konsulentselskap i Danmark. 2 ganger har Michael vært med på å trene Årets Salgsdirektør, og hans brede erfaring innen salg gir godt utbytte til mange kunder som ønsker målrettet salgsutvikling. Vi er stolte over å være SalesPartners partner i Norge og at Michael er en del av trenerteamet i Training.

Spesialitet: Verdibasert salgstrening, Løsningssalg, Salgsledelse og Ledercoaching

CV

Anders Tunold-Hanssen

Training Partner. Anders Tunold-Hanssen er tilknyttet trener i Training Norge eier av Brandmark

Les mer

Anders Tunold-Hanssen

Training Partner. Anders Tunold-Hanssen er tilknyttet trener i Training Norge eier av Brandmark Consulting, og en enestående merkevare-konsulent.

Anders har med bakgrunn i en markedsføringsutdannelse fra BI, bygget opp flere selskaper som hjelper organisasjoner med å øke sin synlighet og lønnsomhet. Han er en anerkjent ekspert innen markedsanalyser, markedsstrategi og merkevarestrategi. Anders reiser mye internasjonalt som konsulent, dommer og trener.

Anders Tunold-Hanssen er har vært hovedtrener for «The European Media and Communication Academy» i Athen. Han er nå Commercial Director for FLOW Insights. I tillegg er Anders en svært dyktig ledertrener og management coach, som vi er glade for å ha med i teamet.

Spesialitet: Kommunikasjon, Dagligvare, FMCG, Marketing og Ledertrening.

CV