Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Referanser

Beskrivende tekst om våres referanser kan legges inn her


test

Brødrene Dahl


Training Norge har gjennom lengere tid trent Norges største grossist, Brødrene Dahl. Vi har bistått salgsavdelingen med trening og utvikling - i alle regioner, over hele Norge. Parallelt har vi støttet markedsavdelingen med å utvikle VVS Fagmann. 

test

Universitetet i Oslo


Training har de siste 7 årene undervist i Retorikk ved Universitetet i Oslo, UiO. Kurset kalles "Populærvitenskapelig Fremstilling", og faget er en obligatorisk del av Intro II - Ph.D.programmet på Medisinsk Fakultet. Kurset gir 5 credits (studiepoeng).

Microsoft

Microsoft


Training har bistått Microsoft Norge med nasjonal ringedag, hvor utvalgte microsoftpartnere blir invitert til å booke kundemøter – i konkurranse med hverandre. Resultatet ble sist i underkant av 300 møter i løpet av dagen. Fokusert innsats skaper resultater.

Azets

Azets


Training har gjennom flere år bistått Visma BPO, som nå er skilt ut som eget selskap, Azets. Salgstreningen har tatt sikte på å skaffe mer kvalifiserte lønnsomme prospekter, og sikre at møtene gir resultater. Vi støtter rådgivere, uteselgere og inbound-teamet.

Tesla

Tesla


Training er godkjent treningsleverandør for Tesla Norway, og er engasjert av salgsledelsen for å trene bedriftsselgerne tilknyttet de ulike regionene. Vi er stolte over å bidra til å skape resultater.