About-Hero.jpg

Hvem er vi

Hvem, Hvorfor, Hvordan, Hvor mye, Når?

Vi vet at det er mange som tilbyr kurs, treninger, kick-off, løsninger og produkter - som mer eller mindre "garanterer" at du får en bedre hverdag. Våre kunder forteller oss at vi i Training IKKE er som mange andre. Vi er et verdibasert og verdidrevet selskap, som skaper resultater og gir verdi.
Våre verdier - for deg?

Våre verdier gjør oss i stand til å nå målet vårt:SKAPEresultater for våre kunder.

Vår

Les mer

Våre verdier - for deg?

Våre verdier gjør oss i stand til å nå målet vårt: SKAPE resultater for våre kunder. 

Vår grunntanke er at vi skal opptre: 

  • Skikkelig - alt vi gjør, skal vi strebe etter å gjøre skikkelig.
  • Kompetent - vi utvikler oss selv kontinuerlig for å være i forkant og levere best resultat. Vi skal være gode på det vi gjør, og gjøre kunden god.
  • Ambisiøs - på egne, og på kundens vegne.
  • Prestere - målet er at vi skal prestere, og enda viktigere hjelpe kunden til å prestere.
  • Effektiv - i form og innhold, så vi når målet raskere og til lavest mulig kostnad for kunden.

SKAPE er således noe mer enn ett ord for oss, det er våre interne retningslinjer, 
vår vei, vårt mål, vårt løfte – og din trygghet.

Takket være et kompromissløst fokus på at våre treninger skal skape resultater for kunden, blir selskapet nå ansett for å være blant de beste treningstilbyderne i Norge. 

Mer om våre verdier finner du her.

Hvorfor skal du velge oss?

Målet med treningen er – endret atferd

 Training utvikler og hjelper individer, grupper og

Les mer

Hvorfor skal du velge oss?

Målet med treningen er – endret atferd

 Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

 Våre gründere bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. I dag er selskapet dynamisk bygget opp, med 5 partnere og 18 kontrakterte trenere. Det vil si at vi er leveransedyktige. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder.

Du ønsker effekt!
Du ønsker forbedring!
Du ønsker resultater! 

Det er derfor du skal velge Training som din kompetansepartner.

Mer om hvorfor du skal velge oss finner du her.

Hvordan jobber vi?

Hva er målet?Vi jobber målrettet. Hensikten med en trening er som regel å utvikle individer og

Les mer

Hvordan jobber vi?

Hva er målet?
Vi jobber målrettet. Hensikten med en trening er som regel å utvikle individer og grupper til økt forståelse og positivt endret adferd. For at vi skal kunne lykkes med det så er vi nødt til gå dypere enn et vanlig kurs. Vi er, som med fysisk trening, nødt til å trene regelmessig og målrettet – for å høste resultater.

Hvordan lærer voksne mennesker?
Mange er opptatt av innhold? Det er naturligvis viktig å sikre kvaliteten på innholdet, men viktigere er det å sørge for at innholdet tilpasses mottakerne, og justeres på en slik måte at vi kan endre både vår forståelse og vår atferd. Mens skolelærere er opptatt av barneopplæring (pedagogikk), fokuserer vi som jobber med voksenopplæring (androgogikk) på ulike læringsstiler.

Læring er først og fremst en prosess, og særlig David Kolb har betydd mye for utviklingen av voksenopplæring. Kolbs forskning og teorier har ledet ut i Kolb’s Læringssirkel, som har inspirert mange senere forskere. En av disse, Bernice McCarthy, har videreutviklet en metode som er basert nettopp på Kolbs Læringssirkel og de ulike persontypene beskrevet av psykologen Carl Gustav Jung. Denne læremetoden har fått navnet 4MATVåre treninger er bygget opp på plattformen 4MAT. Kort fortalt viser erfaringene at vi voksne lærer gjennom en kombinasjon av fire læringsstiler: 1) konkret erfaring; 2) refleksjon og observasjon; 3) konseptualisering; 4) aktiv eksperimentering. Som individer er vi ulike, men vi har likevel alle læringsstilene i oss – i ulik grad. Vi har behov for å få stimulert alle læringsstiler, og forskning viser at man ved å tilpasse opplæringen oppnår en dypere og mer effektiv trening.

Gamification, E-Learning, Webinar, Blended Learning, MOOC, asynchronous training, Flipped Classroom - dette er ikke nytt for oss. Vi tar i bruk de metoder og verktøy som er best egnet til å skape resultater.

Hvordan trener vi i training?
Med Training deltar du ikke på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater. Training isolerer de kritiske momentene i prosessen og lar deg fokusere på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig – for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at deltakerne skal få full uttelling for tiden som investeres i treningen. Vi tar vare på deg fra første kontakt, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag.

For at våre kunder skal få fullt utbytte av treningen, er det vår oppgave at læringsprosessen er godt ivaretatt. ”Blended Learning” betyr som uttrykk at læring er et resultat av ulike impulser satt i system; teori, case, spørsmål, bilder, lyd, praktisk prøving og testing. Ulike individer betyr ulike behov, og takket være vårt e-læringssystem kan vi nå skreddersy opplæring, slik at ulike læringsstiler adresseres, og at opplæringen dermed får maksimal effekt. Kombinasjonen mellom e-læring, samlinger og gjentatte repetisjoner sikrer at vi påvirker selgeren mest mulig effektivt og lederen vil bli holdt løpende orientert om selgernes utviklingsnivå.
Forenklet kan vi si at trening er et samspill mellom lederen, deltakeren og Training som leverandør. Lederen er en viktig bidragsyter gjennom hele prosessen, slik at vi utvikler ressursene til beste for organisasjonen.

Bevissthet og kompetanse gjør det mulig å skape stadig bedre resultater.

Start utviklingen hos oss i dag! Velkommen.

Mer om hvordan Training jobber

Hva koster det?

CFO: "What happens if we train them and they leave?CEO: "What happens if we don't and they stay?"Er

Les mer

Hva koster det?

CFO: "What happens if we train them and they leave?
CEO: "What happens if we don't and they stay?"

Er det dyrt å utvikle kompetanse? Ja!
Er det dyrt å endre atferd? Ja, trolig enda mer!

Vi tenker at det er veldig dyrt å ikke ha den optimale kompetansen. Du vil spare penger - og tjene penger, gjennom å ha riktig kompetanse til rett tid. 

Training er ikke billigst, og ikke dyrest.
Vi pleier å si: "Vi blir alltid enige om prisen!"

Viktigst for oss - og trolig deg - er ønsket om å skape resultater. Vårt mål er økte inntekter, reduserte kostnader og forsterket ønsket organisasjonskultur. 

Vi gir oss ikke før målet er nådd - og du som kunde er fornøyd. Det skal være lønnsomt for deg å bruke Training som din kompetansepartner

Hvis du lurer på om dette kan være riktig for deg, så ta kontakt med oss. Uforpliktende, gratis - og trolig en god tidsinvestering. 

Mer om hva det koster finner du her.

Vårt Team

Vi er stolte over å vise våre 18 kompetente trenere, som er motiverte for å bistå deg. Vi

Les mer

Vårt Team

Vi er stolte over å vise våre 18 kompetente trenere, som er motiverte for å bistå deg. Vi tiltrekker oss de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training ansetter ikke juniorer, men kontrakterer kompetente fagpersoner.

Alle i Training fokuserer på trening og utvikling. 
Her kan du se hele gjengen, og lese litt om oss. 

Hvor holder vi til?

Training holder til "Helt Sentralt", bokstavelig talt. Vi har overtatt en gammel nattklubb,

Les mer

Hvor holder vi til?

Training holder til "Helt Sentralt", bokstavelig talt. Vi har overtatt en gammel nattklubb, tidligere "Paleet", og har bygget den om til romslig kurslokale, kontor, filmstudio og en stor lounge. Vi har et ønske om at det skal føles som om at våre kunder kommer hjem til oss - og vi - vi føler oss hjemme. 

Adressen er Strandgata 19, med utsikt ut over "Plata", Østbanehallen og det vakre Opera-taket. Kort vei til alt av offentlig transport, bysykler over gaten og sikker parkering i Paleet P-hus. 

Hos oss er kaffen klar, og vi tar gjerne en prat "Helt Øverst", "Helt Nederst", eller på møterommet "Helt Enig".

Du er nårsomhelst velkommen til oss.
 

Training-GoogleMaps.png

Training Norge AS
Strandgata 19, 0152 Oslo
kontakt@training.no - Orgnr.913365798