About-Hero.jpg

Salgsskolen

Tidsstyring: Ta kontroll over tiden!

Tidsstyring: Ta kontroll over tiden!

HVA MED DEG?
Bruker du tiden din riktig? Tidsstyring eller Time Management som begrep kan være misvisende i og med at det ikke er tiden vi styrer, men aktivitetene i den tiden som er til rådighet. Tid er noe som opptar oss alle og de fleste er enige i at vi har mye å hente på å være mer effektive og mer produktive.

Å strukturere seg selv på en god måte er for mange en utfordring. De fleste erkjenner behovet, men kommer ikke i gang. For å få i gang en prosess er det nødvendig å gjennomføre handlinger. Det gjelder både jobborganisering, planlegging, endring av arbeidsatferd og fokusering på de mest lønnsomme aktiviteter.

Momentet “Tidsstyring: Ta kontroll over tiden!” tar tak i forestillinger, fordommer og vanlige unnskyldninger. Vi gir deg konkrete verktøy slik at du kan nå målene dine raskere, bedre og med færre omveier.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som opplever at “tiden ikke strekker til”
  • Medarbeidere som ønsker å glede seg til å gå på jobben
  • Medarbeidere som trenger et løft i hverdagen, gjennom smart planlegging
  • Medarbeidere som vil jobbe bedre på jobben og ha en friere fritid

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Sette seg klare mål
  • Prioritere riktige aktiviteter i forhold til målene som settes
  • Holde aktivitetsplanen oppdatert og være oppmerksom på avvik
  • Ta kontroll over tidsbruken i løpet av arbeidsdagen
  • Holde kontroll på og overholde tidsfrister
  • Beholde fokus og få mer gjort på kortere tid

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd


SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer.Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder