About-Hero.jpg

Salgsskolen

Tenn kunden! Skap lyst til å handle!HVA MED DEG?
”Det er sååå mange som kontakter oss og vi får sååå mange tilbud. Hva er det du vil?”
”Det er få mennesker som liker å bli solgt til, men mange liker å bli hjulpet til å kjøpe”.

Denne påstanden er nok de fleste kunder enige i og de fleste selgere synes nok at det høres rett ut. Som selgere opplever vi ofte at vi blir møtt med skepsis og misnøye. Alle har opplevd selgere som er villig til å gå over lik for å bli kvitt det de har å tilby av varer og tjenester.

Til tross for at vi ikke ønsker å bli oppfattet som ”push”-selgere, er det svært mange som er nettopp det. Vi utøver i for stor grad et ”push” salg, hvor hensikten er å sette kunden i en situasjon hvor han må si ja. Å hjelpe kunden til å kjøpe handler om en annen salgsmetodikk: Coaching. Hjelp til selvhjelp. Kundene skal oppleve at det er i deres interesse å handle og ikke bare i din interesse å selge.

I momentet ”Tenn kunden: Skap lyst til å handle!” gjennomgår vi filosofien bak denne ideen, oppbygning av salgsprosessen og teknikker for å skape lyst. Vi gir deg grunnlaget for Coaching i salg. Det er ingen lett trening, men effekten kan være stor når du behersker det.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som jobber proaktivt med kunder
  • Medarbeidere som selger i konkurranse med andre
  • Medarbeidere som ønsker å ta en posisjon som verdiskaper
  • Medarbeidere som ønsker å finne en kortere vei til kjøpsbeslutning

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Forstå prinsippene rundt PULL salg
  • Benytte konkrete verktøy for å gjennomføre denne type salg
  • Treffe kunden på en god måte, som oppleves naturlig
  • Gjennomføre salgsprosesser hvor kunden ber om endring

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

SUPERKAMPANJE DESEMBER

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder