Full-Width.jpg

Teamutvikling

Gode team skaper resultater

Ifølge Wikipedia består et team av en gruppe mennesker knyttet til en felles hensikt,

Teambygging, teamutvikling, teamtraining... representer ulike utviklingsnivåer som tjener det samme formålet: å bidra til at en gruppe mennesker blir i stand til å jobbe samlet - mot et omforent mål. 

Uavhengig av om teammedlemmer tilhører ulike organisasjoner, eller samme organisasjon, så vil et team kunne ha en egen kultur, særegen dynamikk  og et internt "stammespråk".  

Det kan naturligvis være en utfordring for ledere å holde styr på autonome team, men den største trusselen er det motsatte - dysfunksjonelle team.

Når Training jobber med å bygge god teamkultur, så starter vi med 3 grunnleggende spørsmål: 

  1. Hvem er ressursene i teamet - og hva kan de?
  2. Hva skal gjøres? - og
  3. Hvordan kommer vi dit?
Training-100KPI.jpg

Ta kontakt med oss, for spørsmål. kontakt@training.no 

Training-FSN-Onboarding.jpg

For å skape gode team så trenger du ikke å klatre i trær, reise til utlandet eller synge karaoke. Vi har utviklet et sett med ulike øvelser og aktiviteter, som bryter isen og motiverer teammedlemmer til å finne felles plattform - for kommunikasjon, for samarbeid og for resultater

Vi tilbyr mange varianter av klassisk teamutvikling, i tråd med det du sikkert "kjenner fra før". Forskjellen er at vi investerer mye tid i å avdekke målsetningen, forankre ansvar og legge grunnlaget for fremtidig ønsket gruppeatferd.

Vi utvikler grupper fra 3 til 300, og har også erfaring med å utvikle samarbeid mellom ulike grupperinger i samme organisasjon. 

Hva tenker du passer best for deg og ditt team? 

  • Go-Cart? Malerkurs? Ølbrygging?
  • Verdi-workshop: Hvem, Hvor, Hvorfor?
  • En helaften, hvor dere lager gourmetmaten?
  • 3 dager på fjellet hvor dere "overlever" sammen?
  • Workshop, etterfulgt av båttur - med reker?

Uansett hvilke aktiviteter du velger, så legger Training inn smarte øvelser som hjelper teammedlemmene til å komme hverandre nærmere - og sammen skape minneverdige øyeblikk.