About-Hero.jpg

Salgsskolen

Styr mot resultat: Ta ledelsen i kundemøtet!

Styr mot resultat: Ta ledelsen i kundemøtet!

HVA MED DEG?
Blir møtene mye snakk, men få resultater? Er det tungt å få aksepter og signatur? Forskning viser at møter kommer på tredjeplass, når organisasjoner analyserer hvor tiden (mis-)brukes. Vi kaster bort stadig mer tid i møter og det virker som om møtene for mange er selve målet og ikke et verktøy for å oppnå noe mer. Når vi i dag får stilt krav knyttet til antall møter, så hjelper det lite hvis salgsresultatene uteblir.

Treningen “Styr mot resultat: Ta ledelsen i kundemøtet” setter deg i stand til å lede møtet målrettet frem til en beslutning tas. Vi trener på forberedelsen, agendaen, samt planleggingen av tid, sted og møtelengde. Vi trener også på effektive teknikker for fasilitering, som inkluderer kommunikasjonsferdigheter, lytting og en utvidet forståelse av gruppedynamikk. Dette vil samlet gi deg verktøy til å takle ethvert møte.

Målet er følgelig at du ikke skal komme hjem fra “hyggelige” møter uten kontrakten i hånden. Vi må ta kontroll for at det skal bli resultater av møtene våre.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som har stor respekt for autoriteter og engster seg for å “stramme skruen”
  • Medarbeidere som opplever at de går i mange møter uten å få resultater
  • Medarbeidere som ønsker motivasjon til å gripe an møter på en annen måte
  • Medarbeidere som ønsker å trene på å ta ledelsen

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Forberede seg effektivt til møtene
  • Sette grenser for møtet relatert til tid, agenda og målsetting
  • Trykke på de riktige knappene hos kunden, til riktig tidspunkt
  • Få flere kontrakter ut av kundemøtene og således bedre resultat

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder