About-Hero.jpg

Salgsskolen

Sikre salget: Avslutt med aksept!

Sikre salget: Avslutt med aksept!

HVA MED DEG?
Hvis vi ikke får aksept fra kunden, så er all tidligere salgsinnsats bortkastet. Det spiller ingen rolle at vi er gode til å booke møter, skrive tilbud, lese kroppsspråk og håndtere innvendinger, hvis vi ikke kan avslutte med kundens signatur på kontrakten. Vi vet altså at denne avsluttende fasen er avgjørende og vi skal naturligvis lære å beherske den.

Dersom vi har gjort jobben frem mot avslutningsfasen skikkelig, vil en kunde som regel oppleve det som et naturlig neste skritt å trekke frem pennen. På den andre siden er det enkelt for en urutinert selger å velte salget i denne avgjørende siste fasen. Det er derfor logisk å definere closing som et åpenbart kritisk moment i salgsforløpet.

Gjennom momentet “Sikre salget: Avslutt med aksept!” trener vi på avslutningen, igjen og igjen, slik at du som deltaker blir vant til å takle de vanskelige situasjonene og øker sannsynligheten for å hente flere signaturer i salgsmøtene.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som er i mange møter, men får få signaturer med hjem
  • Medarbeidere som synes at det er vanskelig å “be om ordren”
  • Medarbeidere som ønsker å trene opp lytting etter behov og kjøpssignaler
  • Medarbeidere som ønsker å få flere fullstendige salg

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Formidle interesse og sannsynliggjøre vinn-vinn resultat
  • Lytte etter behov og kjøpssignaler
  • Be om signaturen på riktig tidspunkt og på riktig måte
  • Få positivt resultat – i flere møter

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

Training_logo10cm300dpi-1.jpg

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder