About-Hero.jpg

Salgsskolen

Selgende e-post: Bruk e-posten som et salgsverktøy!

Selgende e-post: Bruk e-posten som et salgsverktøy!

HVA MED DEG?
Du får sikkert som de aller fleste veldig mye e-post i innboksen din? For mye...? Massemarkedsføring, spam og full innboks gjør at en e-post risikerer å forsvinne i mengden. Det er således neppe det salgsverktøyet som gir oss størst oppmerksomhet, men fordelen er naturligvis at prisen er lav og det er gode muligheter for å nå ut til mange, gjentatte ganger. En annen fordel er at hvis vi lærer å skrive gode selgende e-post, så vil det hjelpe avsender og mottaker med å holde fremdriften i salgsprosessen.

Vi kan av og til falle for fristelsen til å lette hverdagen med copy og paste. Når vi blir bedt om “å sende litt informasjon”, så kan denne e-posten derimot med enkle formuleringer skrives så målrettet og interessant at neste skritt blir en selvfølge. Velg dine ord med omhu.

Momentet “Selgende e-post: Bruk e-posten som et salgsverktøy!” hjelper deltakerne til å skreddersy standard formuleringer, som leder kundene mot beslutning og kontrakt. Hemmeligheten er å si nok, men ikke for mye. Hvordan skal du skille deg ut i innboksen, slik at kundene velger å handle av deg?

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som bruker mye tid på kontoret foran pc’en
  • Medarbeidere som opplever liten suksessrate når de sender e-post
  • Medarbeidere som synes at det er vanskelig å skrive “godt norsk”
  • Medarbeidere som ønsker å bli flinkere med e-post som verktøy

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Sende kortere og bedre e-poster (innhold og form)
  • Få oppmerksomhet i kundens innboks
  • Gjøre e-post selgende, bygget opp med “mini-aksepter”
  • Skrive e-post som kunden kan selge videre internt

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder