About-Hero.jpg

Salgsskolen

Prospektering: Finn flere potensielle kunder!

Prospektering: Finn flere potensielle kunder!

HVA MED DEG?
Har du nok kunder i dag? Neppe! Nok potensielle kunder på blokken din? Neppe!
Sannheten er for de fleste at vi gjerne skulle hatt flere kunder. Vi merker at konsumenter og selskaper utsetter det meste av innkjøp, fra mindre transaksjoner til større investeringer.

Prospektering dreier seg om målrettet innsats for å komme i kontakt med de riktige personene og/eller de riktige virksomhetene. Noen opplever dette som den tøffeste delen av jobben som selger og det er åpenbart at grunnlaget for senere resultater legges i denne fasen. På hvilke prospekter skal vi bruke tiden vår – og ressursene?

Momentet “Prospektering: Finn flere potensielle kunder!” tar sikte på nettopp dette. Å gi deg som selger flere gode leads å jobbe med. Vi jobber med konkrete teknikker og verktøy som setter deg i stand til å jobbe frem en arbeidsliste, med flere og bedre navn. Kvalifiser prospektlisten din! Hvis du ikke finner kundene, gjør noen andre det!

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som opplever å ikke nå kravet til antall kundemøter
  • Medarbeidere som har behov for “flere navn på blokken”
  • Medarbeidere som har for få kunder
  • Medarbeidere som opplever ulønnsomme kunder

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Definere hvilke kunder vi ønsker (segmentering og fokusering)
  • Benytte konkrete hjelpeverktøy i utvelgelsesprosessen
  • Jobbe frem en kvalifisert arbeidsliste/ringeliste
  • Planlegge prospekteringen metodisk og med krav til fremdrift

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd


SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder