About-Hero.jpg

Salgsskolen

Levende fremføring: Bruk språklige virkemidler!

Levende fremføring: Bruk språklige virkemidler!

HVA MED DEG?
Bla-bla-bla... Ja, vi er sikre på at du har hørt på mange intetsigende presentasjoner! Hva er det som gjør at noen presentasjoner oppleves som mer interessante enn andre? Er det innholdet som avgjør, strukturen eller måten det blir presentert?

Levende fremføring forutsetter naturlig nok, at den som presenterer behersker både innhold, utforming og fremføring. Hvis en av dem svikter, påvirkes den totale opplevelsen. Presentasjonsteknikk er et omfattende område, og vi deler det derfor opp. Momentet “Levende fremføring: Bruk språklige virkemidler!” fokuserer på innholdet.

Hvordan gjør du presentasjonen levende gjennom språklige virkemidler? Retorikken tilskrives grekerne og med litt hjelp kan gammel visdom omsettes til praktisk bruk. Retorikken inneholder en rekke begreper og teknikker som vi hjelper deg med å trene på. Du vil lære 8 klassiske teknikker og få språklige verktøy som kan brukes i det daglige salgsarbeidet når du kommuniserer med enkeltpersoner og grupper.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som holder mange presentasjoner til kunder
  • Medarbeidere som presenterer budskap på messer eller utstillinger
  • Medarbeidere som ønsker mer oppmerksomhet og gjennomslagskraft når de snakker
  • Medarbeidere som ikke føler seg trygge på egne presentasjonsferdigheter

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Revidere de presentasjonene de holder i dag
  • Ta i bruk ulike språklige virkemidler som en integrert del av presentasjonene de holder
  • Holde tilhørernes oppmerksomhet bedre, gjennom variert innhold i presentasjonen
  • Planlegge presentasjoner i forhold til både hva som presenteres og hvordan det presenteres

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder