About-Hero.jpg

Salgsskolen

Gjensidig tillitsbygging: Skap grunnlag for samarbeid!

Gjensidig tillitsbygging: Skap grunnlag for samarbeid!

HVA MED DEG?
Får du lett tillit til andre? Får de tillit til deg? Kina og Japan er kjent for å legge stor vekt på tillit mellom samarbeidsparter, kunder og leverandører. Det kinesiske tegnet for tillit representerer et “mål”, noe man må strekke seg etter.

Tillitsbygging er naturligvis ikke bare viktig i det fjerne Østen. Tillit er grunnlaget for alt samarbeid og selv om vi ikke alltid har mulighet, lyst eller tid til å bli godt kjent, så er det en forutsetning at den du handler med stoler på selskapet du representerer, deg og dine motiver.

Momentet “Gjensidig tillitsbygging: Skap grunnlag for samarbeid!” gir deg som selger muligheten til raskere å komme i posisjon når du treffer kunder eller potensielle kunder. 

Vi trener isolert på de viktige første minuttene, håndtrykk, øyenkontakt og åpningstema. Hva sier du, hva gjør du, hvordan fremstår du? Målet med treningen er at du skal være oppmerksom på hvordan du fremstår i dag og hvordan du med små forandringer kan skape ro og lyst hos kunden.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som er nye i jobben, eller føler seg usikre på budskapet sitt
  • Medarbeidere som føler at de må snakke mye før kunden lytter
  • Medarbeidere som deltar på messer, møter eller arenaer for nettverk
  • Medarbeidere som skulle ønske at kunder er positive til dem og budskapet deres

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Fremstå som ekte, ærlig og troverdig (ord og handling)
  • Treffe kunden på en måte som oppleves naturlig
  • Strukturere innhold og kommunikasjon i de første minuttene av møtet
  • Skape et godt grunnlag for å diskutere og finne samarbeidsområder

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd

SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder