About-Hero.jpg

Salgsskolen

Flere møter: Skap resultater med telefonen!

Flere møter: Skap resultater med telefonen!

HVA MED DEG?
Sitter du mye i telefonen? Telefonen – en velsignelse eller forbannelse? Riktig brukt er telefonen antagelig det viktigste verktøyet vi som selgere har, men det er svært mange som ikke er komfortabel med å ringe kalde samtaler og følgelig utsetter de viktige telefonene.

Én av de kritiske momentene i salgsprosessen er møtebooking og målet er i denne sammenhengen å avtale flere møter. Kan du booke møter, når du kjører bil? Hva med CRM-system? Hvilket tidspunkt er best? Hvilken dag? På treningen “Flere møter: Skap resultater med telefonen!” trenes deltakerne i å bruke telefonen riktig, for så å fylle avtaleboken. Målet er altså ikke å selge over telefonen, men utelukkende å komme til neste skritt, møtet.

Denne treningen sikrer at vi ikke utsetter den”kjedelige jobben” til en gang i blant, men at også denne delen av salgsjobben beherskes og prioriteres inn i ukentlige rutiner. Med riktige formuleringer på telefonen og høy aktivitet, kommer resultatene.

HVEM BØR DELTA 

  • Medarbeidere som opplever å ikke nå kravet til antall kundemøter
  • Medarbeidere som har for få kunder og trenger et lite dytt i ryggen
  • Medarbeidere som engster seg for å ringe kalde samtaler
  • Medarbeidere som “snakker seg bort” på telefonen

Klikk her for mer informasjon, pris og påmelding

TRENINGSMÅL – DELTAKERNE BEHERSKER Å

  • Bruke telefonen som arbeidsverktøy
  • Motivere seg til å ringe potensielle kunder
  • Få kundens oppmerksomhet gjennom en god åpning
  • Treffe kunden i kjøpsmodus, og close på riktig tidspunkt

TRAINING GARANTERER PROSESSEN
Training isolerer de kritiske momentene i salgsprosessen og fokuserer på akkurat det du trenger, nå! Du får altså ikke standardfraser og floskler, men blir trent i det som er kritisk viktig - for deg! Prosessen er hos oss gjennomtenkt for at kursdeltakerne og kundene skal få full uttelling for tiden som investeres i salgstreningen. Vi tar vare på deg fra du melder deg på treningen, og sikrer at du etter treningen ikke faller tilbake i gammel hverdag. Du deltar ikke bare på enda et kurs, men trenes i å oppnå resultater.  Målet med treningen er – endret atferd


SUPERKAMPANJE JANUAR

Nå gir vi deg betydelig rabatt på Salgsskolen. Ta kontakt med oss for mer informasjon og en uforpliktende prat, ved å fylle inn skjemaet under.

Hvem er vi?

Training utvikler og hjelper individer, grupper og organisasjoner til økt forståelse og endret atferd. Treningene vi leverer skal gi effekt og skal kunne måles.

Training bygger videre på mangeårig erfaring fra kurs, trening og kompetanseoverføring – i Norge og Norden. Vi har treningserfaring fra 38 land, og har jobbet med flere tusen deltakere fra mange ulike bransjer. Training tiltrekker seg de beste trenerne og de mest kompetente partnere, som utfordrer og utvikler oss som selskap – slik at vi henter ut det beste hos våre kunder