Trainingbloggen

The Race - "... rise each time you fall!"

Mange har fått med seg diktet The Race, etter at det gikk viralt.

Har du sett det?
Har du hørt det?
Har du lest det?

 

Bakgrunn for diktlesingen
Per Egenæss Stilling i Training leste inn et dikt som har

betydd mye for ham gjennom de siste 20 årene. Diktet, The Race, er skrevet av Dr. Dee Groberg, som tidligere var tilknyttet organisasjonen Franklin-Covey i USA.

Siden slutten av 90-tallet og frem til i dag, 20 år senere, så har Per reist rundt i verden og holdt kurs i 38 land, for mange tusen deltakere. Hovedtemaet har gjerne vært salg, ledelse og ulike former for kommunikasjon. På slutten av mange av disse samlingene så har Per Stilling ofte resitert det "glemte" diktet, The Race. Etter hver diktlesing har resultatet som regel vært det samme - rørte deltakere, og tårer som triller. Grunnen er nok at det er så mange som kjenner seg igjen - og trekker klare paralleller til sin egen barndom, ungdomstid og de mange utfordringene vi møter som voksne. 

Noen av reaksjonene jeg nå har fått i løpet av den uken siden jeg la ut diktet kan du lese i linken under videoene, og den fantastisk søte historien fra Erling, en pensjonist bosatt i Danmark. 

 

Hvordan er det med deg?

Treffer diktet deg?
Hva tenker du, når du nå hører diktet?

Her får du høre diktet, med en kort introduksjon på norsk. FULL VERSJON!

 

Her får du høre diktet, uten introduksjon, på engelsk med teksting. SHORT VERSION!

 

Facebook
Videoen ble først sluppet på Facebook, Det har vært mer enn 70.000 eksponeringer, mer enn 20.000 videovisninger og mer enn 1.500 delinger og kommentarer, 
Klikk på linken: Her kan du se kommentarene som er delt på Facebook.
Du er velkommen til å dele din opplevelser. Lik og del gjerne, hvis du ønsker. 

 

Avisintervju i SA, 05.11.2018

SA-051118_PerStilling-TheRace

 

Tilbakemeldinger?
Jeg har mottatt mange vakre tilbakemeldinger, som varmer meg. Jeg er sikker på at du også vil få godfølelsen når du leser deg gjennom kommentarfeltet. 

Se bare denne fantastisk fine historien fra Erling, en person jeg ikke kjenner, men har lyst til å bli kjent med. Yrkesmilitær, gift, familiemann, som levde i en rolle som mange av oss lever i. Etter at han kone falt bort, så ble livet annerledes, og han lever nå i balanse - i København. Vakkert! Bare vakkert! 

TheRace_Feedback-Erling

 
Min klare oppfordring til deg nå er... DEL opplevelsen din med andre, og #riseeachtimeyoufall <3 

https://www.training.no/blogg/rise-each-time-you-fall 

 

SHARE THIS STORY | |

Søk

Nye artikler

Abonner på bloggen